Pogoji uporabe

Vse pravice so pridržane. Z uporabo spletne strani aqua-vita.si se strinjate z pogoji uporabe. V kolikor se z njimi ne strinjate uporabo odsvetujemo. Z namenom, da bi svojim uporabnikom zagotovili najbolšo možno izkušnjo, se spletna stran lahko posodablja. Končni uporabnik se strinja, da lahko pride do spremembe katerega koli dela vsebine – grafičnega ali besedilnega brez vnaprejšnega obvestila.

 

Informacije in gradiva na spletni strani www.aqua-vita.si so zaščitene s pravicami intelektualne lastnine podjetja Aqua vita d.o.o. Vsi uporabniki uporabljajo spletno stran na lastno odgovornost. Niti Aqua vita niti katerakoli druga fizična ali pravna oseba, ki je sodelovala pri ustvarjanju, nastanku in izdelavi aqua-vita.si ali še sodeluje pri posodabljanju, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa ali uporabe. Aqua vita d.o.o. tudi ne more biti odgovorna za kakršnekoli poškodbe računalniške opreme(tudi tiste, ki jo povzročijo virsui) s katero je mogoče dostopati do spletne strani.

 

Uporabnik naj skrbno hrani svoje geslo in uporabniško ime, specifično pri uporabi foruma. Uporabniki naj se zavedajo, da so kljub skrbi in nadzoru storitev možne zlorabe.

 

Aqua vita d.o.o. bo pridobljene podatke od uporabnikov spletne strani hranila in drugače obdelovala za naslednje namene:

– administracijo spletne strani (omogočanje ogledovanja vsebin, omogočanje objavljanja prispevkov na forum);

– statistične raziskave;

Podatki bodo varovani skladno z zahtevami Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in v nobenem primeru ne bodo posredovani tretjim osebam. Elektronske naslove pridobljene preko spletne strani bo Aqua vita uporabljala izključno za odgovarjanje uporabnikom in nadaljno komuniciranje z njimi.

 

Spletna stran uporablja piškotke (’’cookie’’). Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik. Preberite več na : aqua-vita.si/piskotki

 

   

Pomakni se na vrh